Archieven

Dit bericht is 634 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Afgelopen zaterdag ontving de Stichting ‘Schoonhoven helpt Oekraïne’ een cheque ter waarde van 1.275,- euro. Het bedrag is gerealiseerd door een succesvolle bieractie van Stadsbrouwerij Argentum.

In april is door Argentum een speciaal bockbier op de markt gebracht. Doel was om hiermee hulpacties voor Oekraïne financieel te ondersteunen. Het bier is geïntroduceerd op de benefietavond in Baraq. Daarna is het verkocht via Albert Heijn Schoonhoven, Plus Rechtuyt, Spar Schmitz, Dorpscafé Stappers en Kaasboerderij BoerBas. Het bedrijf Roax Creative Minds heeft belangeloos bijgedragen door een speciaal etiket te leveren.

Marco Peltenburg (St. Schoonhoven helpt Oekraine) nam de cheque in ontvangst uit handen van Hannie van Hees (Stadsbrouwerij Argentum). Voor beiden een mooi project met een fantastisch eindresultaat.

Acties voor Oekraïne lijken wat afgevlakt nu de oorlog al ruim zes maanden voortduurt. Echter is nog steeds veel hulp nodig. Marco geeft aan dat binnenkort een nieuwe actie wordt opgezet. “We gaan ons nu meer richten op bijvoorbeeld ziekenhuizen”, laat hij in een reactie weten.

Foto boven: Stephan Tellier

Dit bericht is 634 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief