Archieven

Dit bericht is 796 keer gelezen

Foto: Brandweer Krimpen aan den IJssel

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- Brandweer Krimpen aan den IJssel houdt op zaterdag 24 september een Open Dag. Tussen 10:00 en 16:00 uur is iedereen welkom om een kijkje te nemen bij de Deerenberg kazerne aan de Nieuwe Tiendweg.

Vrijwillige brandweerlieden geven rondleidingen door de kazerne, laten het materieel zien en geven demonstraties. “De uiteenlopende taakgebieden waar wij voor gealarmeerd worden, komen terug in de demonstraties”, laat brandweer Krimpen aan den IJssel weten.

“Zo kunnen bezoekers zien hoe verschillende vormen van brand worden bestreden, hoe wordt omgegaan met gevaarlijke stoffen en op welke wijze de hulpverlening in geval van een verkeersongeval met slachtoffers wordt aangepakt. We krijgen daarbij ondersteuning van een aantal Lotus-slachtoffers, die realistisch slachtoffers zullen uitbeelden”, aldus de brandweer.

Daarnaast is iedereen die advies wil over het plaatsen van een brand- en/ of koolmonoxidemelder of uitleg wil over de werking van een AED van harte welkom op zaterdag 24 september.

 

 

 

Dit bericht is 796 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief