Archieven

Dit bericht is 666 keer gelezen

BERGAMBACHT – Midden in corona-tijd was het 15-jarig bestaan van de Jeu de Boulesvereniging Bergambacht. Zij willen dat alsnog samen met de inwoners van de Krimpenerwaard vieren. Shantykoor De IJsselmannen uit Ouderkerk a/d IJssel verzorgt op deze zaterdag twee optredens. Kom zaterdag 29 oktober a.s. langs op het sportpark aan de Dijklaan 61B te Bergambacht (nabij watertoren). De open dag is te bezoeken van 11.00 -15.00 uur.

Op de open dag kun je je laten informeren over deze sport voor jong en oud. Behalve goed voor de oog-hand coördinatie en het spelen in de buitenlucht, staat ook het samenzijn centraal.Naast een sportvereniging is de Jeu de Boules ook een vereniging die naar elkaar omkijkt. Jeu de Boules wordt vaak geassocieerd met mooi weer, maar ook inde winter wordt op de maandagavond en woensdagmiddag gewoon doorgetraind. Ieder op zijn of haar eigen niveau.

Jaarlijks worden er vijf thuistoernooien en drie Clubdagen georganiseerd. Voor de liefhebbers onder de leden worden ook kaartavonden georganiseerd. “Ons motto is, alles mag maar niets moet” laat voorzitter Ton Pfaff aan onze redactie weten. ” We zien uit naar uw komst”.

Voor meer informatie: jvbergambacht@gmail.com of www.jvbergambacht.nl

Dit bericht is 666 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief