Archieven

Dit bericht is 1928 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – In het Loetbos bij Lekkerkerk en de Krimpenerhout bij Krimpen aan de Lek is er woensdag 18 september een open middag. Beide recreatiegebieden zijn vernieuwd.

Groenalliantie Midden-Holland heeft in de afgelopen jaren geïnvesteerd in haar natuurgebieden om de recreatiegebieden nog aantrekkelijker te maken. Zo is er in de Krimpenerhout een speeleiland aangelegd en is het Loetbos verrijkt met een kunstwerk van een gigantische mol. Nu een groot deel van de werkzaamheden is afgerond, is het tijd om dit te vieren. Belangstellenden kunnen tijdens de open middag ontdekken wat de vernieuwde Krimpenerhout en het Loetbos allemaal te bieden heeft.

Tussen 13.00 en 16.00 uur is er van alles te beleven en doen. Een greep uit het programma: excursie met de boswachter van Staatsbosbeheer, leren over water en dijken door Hoogheemraadschap, begeleide wandelingen door Wandelnet (1 á 1,5 uur), excursies met Natuur- en Vogelwerkgroep Krimpenerwaard, aquaball in de Krimpenerhout en kanovaren in het Loetbos (tegen betaling).

Meer informatie op www.kwaliteitsimpulsgroenalliantie.nl.

Dit bericht is 1928 keer gelezen

Deel dit:
Gepland Agenda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief