Archieven

Dit bericht is 1132 keer gelezen


SCHOONHOVEN – In de sfeervolle ambiance van het Springerpark vormt de Openluchtbioscoop op vrijdag 30 augustus het startschot van het 12e NazomerfestivaL. In een veelzijdig programma, gecoördineerd door Schoonhoven Partners, zijn tot 29 september gedurende vijf weekenden lang ruim 50 evenementen te beleven in de Zilverstad.

Onder het genot van een drankje, hotdogs en popcorn kan er op 30 augustus vanaf 21.00 uur worden genoten van de film ‘Weg van jou’. Deze wordt vertoond op groot scherm nabij de muziektent. Dit is tevens de start van het Nazomerfestival. Na afloop van de film is er ruimschoots de gelegenheid om na te praten en te genieten van een hapje en een drankje. Tip: neem een (picknick)kleed of stoel mee naar de openluchtbioscoop zodat je van een zitplek verzekerd bent.

Tijdens het openingsweekend van het 12e Nazomerfestival vinden meer evenementen plaats. Zo is er op zaterdag 31 augustus is de traditionele rommelmarkt bij het witte kerkje van Willige Langerak en beleef je in de binnenstad ‘Eindelijk weer thuis’. Er is een carillonconcert en een georganiseerde Vestingwandeling. Op zondag is de 9e Avantri Nazomerloop.

In de weken daarop volgend tal van activiteiten waaronder het Oude Haven Concert, de Openluchtkerkdienst in het Springerpark, Bartholomeusdag en de City Beats. Het Nazomerfestival is het grootste stadsfestival van het Groene Hart. Het volledige festivalprogramma is te vinden op Nazomerfestival.info.

Dit bericht is 1132 keer gelezen

Deel dit:
Gepland Agenda Nieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief