Archieven

Dit bericht is 1142 keer gelezen

KRIMPENERWAARD- De man die vast zit op verdenking van het lek prikken van autobanden heeft bekend, dat meldt het Openbaar Ministerie. De verdachte is vandaag voorgeleid en blijft veertien dagen langer vast zitten. Het motief van de 34-jarige Capellenaar wordt onderzocht. 

Tussen donderdag 17 november 17.00 uur en vrijdag 18 november 07.00 uur zijn er diverse autobanden lek gestoken in de Krimpenerwaard. De politie vermoedt dat de dader vanuit Schoonhoven, via de dijk, naar Krimpen aan de Lek is gegaan. Op de Lekdijk in Schoonhoven, Ammerstol, Bergambacht, Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek zijn meerdere auto’s met lek geprikte banden aangetroffen. Ook in de kern van Krimpen aan de Lek was het raak.

Later is de dader ook actief geweest in Capelle aan den IJssel. In totaal liggen er meer dan 250 aangiftes tegen hem. Afgelopen vrijdag is de man uit Capelle aan den IJssel aangehouden op verdenking van het lek prikken van honderden autobanden in Krimpenerwaard en Capelle aan den IJssel. Een buurtbewoner tipte de politie over een verdachte situatie, waarna de man werd aangehouden.

Dit bericht is 1142 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief