Archieven

Dit bericht is 897 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Een scheiding gaat niemand in de koude kleren zitten. Zeker op kinderen kan het grote impact hebben. Daarom start binnenkort opnieuw het ‘Brugproject’. Een praktische maar ook speelse cursus voor gezinnen na een echtscheiding.

In alle gevallen blijft scheiding een ingrijpende gebeurtenis, hoe het ook verloopt. Want niet alleen gaat het om praktische veranderingen. Een scheiding roept sterke emoties op bij alle gezinsleden. Daarom staat in de cursus het contact tussen kind en ouders centraal.

Brug
De kinderen bouwen tijdens de training een brug voor zichzelf tussen hun ouders. Zo leert een kind zich te borgen in de nieuwe situatie. Op deze manier kan het zich zo goed mogelijk blijven ontwikkelen. De Gemeente Krimpenerwaard subsidieert Het Brugproject. Er zijn daarom geen kosten aan verbonden.

Deelname
De training is met name bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. Kijk op www.pedagogische-begeleiding.nl voor meer informatie. Contactpersoon is Dieuwertje Meijer, Pedagogische Begeleiding Krimpenerwaard. Bereikbaar via 06-29208907. De cursus start in overleg.

Dit bericht is 897 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief