Archieven

Dit bericht is 1429 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Na ruim een jaar actief te zijn geweest in de Krimpense politiek is de oprichting van de lokale partij Krimpens Belang een feit.

Onlangs hebben fractieleden Saskia Bijl en Sethi Plaisier hun handtekening gezet onder de oprichtingstukken. Inmiddels zijn de nodige Krimpenaren aangehaakt bij de nieuwe lokale politieke partij. Zo wordt het bestuur gevormd door Guido Pielanen (voorzitter) en Chris Schenk (secretaris). Freek Bredius en Clemens van Schooten staan de fractie bij in de rol van adviseur. Hiernaast zijn verschillende Krimpenaren binnen de partij actief in de rol van ‘wijkambassadeur’.

“Ruim een jaar geleden zijn wij ons politieke avontuur gestart”, aldus Saskia Bijl en Sethi Plaisier. “Wij hechten veel waarde aan het actief betrekken van onze inwoners. Om deze reden spreken wij vaak met onze dorpsgenoten. Belangrijk hierbij is om de focus te houden op het grotere plaatje of het belang van alle Krimpenaren. Dit grotere plaatje met oog voor de belangen van alle Krimpenaren speelt dan ook bij ons een belangrijke rol.“

De focus van Krimpens Belang ligt de komende jaren ligt met name op het behartigen van de belangen van de jeugd, ouderen, sportverenigingen en de bereikbaarheid. “Hiernaast zullen wij actief monitoren of de politieke partijen in de coalitie doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.”

Dit bericht is 1429 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief