Archieven

Dit bericht is 1529 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Onder het toeziend oog van ruim tachtig ondernemers uit de Krimpenerwaard en notaris Van Veen van Lint Notarissen heeft het nieuwe bestuur getekend voor de oprichting van de Ondernemerskring Krimpenerwaard.

Op hetzelfde moment hielden de ondernemerskringen Bergambacht, Nederlek, Schoonhoven en Stolwijk-Haastrecht-Vlist op te bestaan.

In de ledenvergaderingen van de vier kringen is eerder door de leden unaniem voor de fusie gestemd. Per kern is een kerncommissie opgericht, om de lokale netwerkfunctie en identiteit te behouden.

Kersverse voorzitter Arjen Prins van Muller Transport sprak zijn dank uit voor het vertrouwen van de leden in de nieuwe vereniging. Het bestuur wordt verder gevormd door Kees van Driel (EKB logistics), Tim Nagel (Rabobank) en Jeroen Mulder (Neho Speciaal Techniek).

Ook bedankte hij de oude bestuursleden voor hun inzet voor het fusieproces. “Van belang blijft voor de leden de lokale binding. Daarom is gekozen om met kerncommissies te blijven werken.” Hij gaf aan blij te zijn dat veel oud bestuursleden deel gaan uitmaken van een van de kerncommissies.

Wethouder Jan Vente sprak bracht namens de gemeente Krimpenerwaard de felicitaties over voor de oprichting van de vereniging. Hij zei uit te zien naar een constructieve samenwerking.

Gastheer Peter van der Wal is onlangs verhuisd naar zijn gloednieuwe bedrijf in hartje Berkenwoude. Hij stelde zijn nieuwe bedrijf open voor deze eerste ledenbijeenkomst. Na een ontvangst in het kantoor waar het officiële deel plaatsvond en de benodigde handtekeningen werden gezet, volgde buiten op het met eigen materialen aangeklede terrein een toost op de nieuwe vereniging.

Daarna werden nieuwe contacten gelegd onder het genot van een drankje en een barbecue.

Dit bericht is 1529 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief