Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 1609 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Tijdens het radioprogramma De Waard op de Kaart bij RTV Krimpenerwaard heeft fractievoorzitter Willem Schoof van Gemeente Belang Krimpenerwaard de partijen in de raad opgeroepen om de Krimpenerwaard gezamenlijk door deze hectische tijd te loodsen.

Op dit moment verkeerd de gemeente Krimpenerwaard in een speciale situatie en speciale situaties vragen om een aangepaste werkwijze van de politiek, aldus Schoof. “De uitdaging op tal van terreinen is voor zowel oppositiepartijen als coalitiepartijen hetzelfde. Het hogere belang ‘De gemeente Krimpenerwaard’ overstijgt in de visie van Gemeente Belang Krimpenerwaard de individuele partijbelangen.”

Op dit moment is er veel onzekerheid om valide uitspraken te doen, stelt Schoof. “Op welke wijze gaat de rijksoverheid de kosten voor de coronacrisis aan de gemeente compenseren, zo ook de financiële bijdrage vanuit de rijksoverheid met betrekking tot het sociaal domein om enkele voorbeelden te noemen.”

Afsluitend: “Laten we het geen wat ons bindt oppakken en dat uitwerken in plaats van de tegenstellingen laten prevaleren. Laten we onze energie en tijd investeren om de Krimpenerwaard door deze hectische tijd te loodsen.”

Dit bericht is 1609 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief