Archieven

Dit bericht is 693 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Zaterdag 12 februari van 10.00 tot 12.00 uur is er weer een nieuwe opschoonactie in Krimpen aan den IJssel.

Om 10.00 uur wordt er verzameld voor het Gezondheidscentrum. Met elkaar vuil prikken is het doel. Voor wie zelf geen prikker heeft, is materiaal aanwezig. Aanmelden kan via anjamastenbroek@gmail.com. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van KrimpenSchoon.

Anja Mastenbroek vertelt: “De 12e is voor iedereen die het leuk lijkt om te helpen. Of je het nu één keer wil proberen of vaker op pad wilt. Er zijn ook prikkers voor kinderen. De vorige keer is de club al aardig uitgebreid en we hopen dat steeds meer mensen mee gaan doen. Zo verdwijnt er steeds meer vuil van straat en komen bewoners met elkaar in contact. We hebben deze keer voor het gezondheidscentrum gekozen omdat we hier helaas veel mondkapjes en andere zaken zien zwerven.”

Anja vraagt ook andere vuilprikkers met eigen acties zich bij haar te melden, zodat acties en inspanningen gedeeld kunnen worden via Facebook.

Meer informatie via anjamastenbroek@gmail.com.

Dit bericht is 693 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief