Archieven

Dit bericht is 743 keer gelezen

zwerfvuilKRIMPENERWAARD – Ook Krimpenerwaard doet mee aan de landelijke opschoondag in maart. Initiatiefnemers Simone Abel en Cor Slob roepen inwoners op om in hun kern of buurt op vrijdag 22 en/of zaterdag 23 maart van 13.00 tot 16.30 samen zwerfvuil te rapen.
“In de Krimpenerwaard zijn we ook gebaat bij een schone leefomgeving en een bewustwording van het afval wat er langs de weg en in de buurten gedumpt wordt”, zo leggen de twee hun initiatief uit.
In verschillende kernen in de Krimpenerwaard zal er een vertrekpunt/verzamelpunt zijn. De locaties volgen nog. Vandaaruit zullen materialen zoals grijpstokken, draagbeugels, vuilniszakken, hesjes en handschoenen uitgereikt worden aan de deelnemers en de inwoners een route lopen om het vuil te rapen. “Dit is dan ook een mooie gelegenheid om een praatje met andere inwoners aan te knopen.”
Om een indicatie te hebben hoeveel mensen er zullen deelnemen, is het verzoek aan inwoners zich te melden bij Simone Abel via info@abeloffice.nl of bij Cor Slob via c.slob@krimpenerwaard.nl.

Dit bericht is 743 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief