Archieven

Dit bericht is 1139 keer gelezen

SCHOONHOVEN – De kinderen hebben de afgelopen tijd hard geoefend om zondag 9 februari een grandioze musical op te voeren. Studio Younik brengt ‘Blij met mij’ over het thema pesten. De boodschap is blijf jezelf en heb respect voor elkaar.

Aan de Goudstraat 11a hangt een positieve sfeer wanneer we in gesprek zijn met eigenaresse Thera Bos-van der Ven. De avondlessen zijn bezig waar nu al wordt geoefend voor het optreden op Koningsdag. “We gaan dan zelfs twee maal optreden die dag”, aldus een enigszins trotse Thera. “Omdat we zoveel groepen hebben moeten we het splitsen. Maar eerst gaan we ons concentreren voor het optreden met de musicalgroep. Het is een zelf bedacht thema, ook met een eigen liedje. Deze hebben we onlangs opgenomen in de Silver Sound Studio, bij onze zangdocent Mikky Zomerdijk. Die kunnen we dan op youtube plaatsen.”

De musical wordt opgevoerd door negen enthousiaste meiden in de leeftijd van 9 tot 12 jaar. “Het is een actueel onderwerp. We hebben ook een paar heftige gesprekken gehad over dit onderwerp. Ook zij hebben in hun omgeving te maken met kinderen die gepest worden. Met de musical willen we ook een signaal afgeven. Dat je altijd probeert jezelf te blijven en vooral blij met jezelf”, aldus Bos.

Zondag 9 februari worden twee voorstellingen gegeven. Om 13.30 en 16.00 uur. De opvoering in het Arto Theater duurt ongeveer drie kwartier. Kaarten kosten vijf euro per persoon. Te bestellen via info@studioyounik.nl.

 

Dit bericht is 1139 keer gelezen

Deel dit:
Gepland Agenda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief