Archieven

Dit bericht is 763 keer gelezen

otoliftBERGAMBACHT – Otolift is uitgeroepen tot winnaar van de Metaalunie Smart Manufacturing Award 2019. Dit is bekendgemaakt tijdens de tweede ‘Avond van de Maakindustrie’, waar het Bergambachtse bedrijf de Metaalunie Award ontving.
Uiteraard is de directie van Koninklijke Otolift blij met het winnen van deze award: “We zijn al marktleider in Nederland, maar ons uiteindelijke doel is om wereldmarktleider te worden. Wij hopen dit doel, mede door het gebruik van innovatieve oplossingen in onze fabriek, snel te kunnen bereiken.”
Volgens de jury heeft Koninklijke Otolift Trapliften zich op ‘excellente wijze’ onderscheiden omdat het bedrijf dat ondernemend vermogen van de medewerkers in het bedrijf stimuleert”: ‘Dit zorgt voor toegevoegde waarde naar klant en medewerker toe, maar ook voor een versterking van de concurrentiepositie en de continuïteit van het bedrijf. Otolift heeft een eigen ontwikkelafdeling die op maat eigen software heeft geschreven en ontwikkeld voor de procesbesturing. Het bedrijf heeft een diepe en indrukwekkende integratie van digitalisering’
Koninklijke Otolift Trapliften, van oudsher producent van trapliften, is zeer actief op het gebied van productontwikkeling. Het bedrijf ontwikkelde bijvoorbeeld een modulaire traplift, waardoor de levertijd van een traplift kan worden verkort van enkele weken tot 24 uur. Er wordt bij de ontwikkeling en productie van de trapliften gebruik gemaakt van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Hierbij neemt de digitalisering een grote rol in, deze wordt in alle gelederen van het bedrijf toegepast.
Otolift kan op deze manier efficiënter en flexibeler produceren en de kwaliteit nog beter bewaken. Een goed voorbeeld van het thema ‘Smart Manufacturing’, waar het bij deze Metaalunie Award om draait, aldus de jury
Bij het winnen van de Metaalunie Smart Manufacturing Award hoort ook een geldbedrag van vijfduizend euro. Koninklijke Otolift draagt de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) al jaren een warm hart toe. Daarom zal het Bergambachtse bedrijf dit bedrag aan KiKa doneren.
Lees meer op de website van Otolift.

Dit bericht is 763 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief