Archieven

Dit bericht is 1119 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Tijdens deze lockdown is er een nieuw initiatief bedacht voor Oud & Nieuw. De Temperature Crew staat klaar om de gezelligheid die iedereen gewend is in huis te halen.

Deze vijf mannen hebben in samenwerking met RTV Krimpenerwaard en de gemeente Krimpenerwaard een muzikale avond voorbereid middels een drie uur durende dj-act, welke uitgezonden wordt door RTV Krimpenerwaard op zowel radio, televisie als internet.

Kevin van Es, Evert de Reus, Patrick Stuijt, Tijmen Zaal en Xander de Ruiter zijn de gezichten die samen de Temperature Crew vormen. “Afgelopen jaar is het organiseren van evenementen natuurlijk stil komen te liggen, maar toch proberen wij op zoek te gaan naar nieuwe muzikale initiatieven voor jong en oud”, aldus Tijmen, dj bij de Temperature Crew.

Met Oud & Nieuw zullen zij allerlei soorten muziek draaien. Tevens kunnen er verzoekjes worden ingediend. Gezamenlijk wordt er afgeteld naar het begin van 2021. De uitzending begint op donderdag 31 december om 22.00 uur en duurt tot 1.00 uur.

Verzoeknummers kunnen ingediend worden via de Facebookpagina van Temperature Crew of via Instagram: @temperature_crew

Dit bericht is 1119 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief