Archieven

Dit bericht is 1551 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Saskia Oudshoorn presenteerde vrijdagavond haar prijswinnende feelgood ‘Recept voor geluk’ bij boekhandel Kamerbeek in de Crimpenhof in Krimpen aan den IJssel. Het eerste exemplaar van het boek ontving de Krimpense eerder in de week uit handen van wethouder Kirsten Jaarsma.

Oudshoorn is een succesvolle auteur. Met ‘Recept voor geluk’ won ze de KoboTalent schrijfwedstrijd 2019. Met haar spannende debuut ‘Zie jij mij?’ bereikte ze de finale van de Crime compagnie/Sweek Contest. Het verhaal gaat verder in ‘Op eenzame hoogte’, dat werd uitgeroepen tot vrouwenthriller van het jaar.

‘Recept voor geluk’ gaat niet alleen over het waarmaken van je dromen, maar is ook een persoonlijk verhaal van Saskia, waarin ze in de huid kruipt van Liv en in het diepe springt; Gelukkig zijn moet je durven.

Liv Veerman is na haar opleiding als patissier in een hotelkeuken aan de slag gegaan. Het werk is oersaai en haar manager is een handtastelijke hork. Op een zondagmiddag loopt ze bij toeval tegen een oud maar charmant pand op. Als de huur ook nog betaalbaar blijkt, neemt ze een impulsieve beslissing: ze gaat hier haar droom voor een eigen zaak waarmaken.

Er is één probleem: Onno, haar vriend, staat absoluut niet achter deze riskante beslissing en weigert haar te helpen. Liv zet toch door, met alle gevolgen van dien.

‘Recept voor geluk’ wordt uitgegeven als e-book en audioboek voor de kanalen van Kobo en bol.com en het wordt als paperbackeditie uitgegeven via Sweek. ISBN 9789463984508 – paperback – 244 pagina’s – Prijs: 19,99 euro.

Dit bericht is 1551 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief