Archieven

Dit bericht is 1553 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Kinderen van 6 tot en met 12 jaar uit gezinnen met minimale financiële middelen kunnen zich opgeven voor ‘coaching met paarden’. Hiermee werken kinderen aan hun zelfvertrouwen en weerbaarheid.

De kindercoaching vindt plaats op Pensionstal de Hoop in Lekkerkerk, Manege Tot hier an
toe in Vlist en Manege De Hoekse Gang in Bergambacht en start deze maand. Stichting Leergeld Zuid-Holland Midden betaalt de kosten van de coachingsessies.

Dervaren coaches Caren Wildering en Mia Euwes begeleiden de kinderen tijdens drie
coachingsessies. “Het ervaren van succes en respect staat daarbij centraal”, vertellen de twee. “Voor kinderen die gepest worden, een moeilijke thuissituatie hebben, faalangst hebben of nieuw zijn in een vreemd land is extra zelfvertrouwen en weerbaarheid zeer welkom. Een paardenmaatje kan hen daarbij helpen. Er wordt geoefend met ontwikkelpunten als het versterken van zelfvertrouwen en het verbeteren van concentratie en motivatie. Dit doen de kinderen door opdrachtjes met het paard uit te voeren in de wei of door het paard te borstelen. Zij zullen niet op het paard rijden.”

Aanmelden kan door de volgende gegevens per e-mail te versturen naar info@elkkinddoetmee.nl: naam en geboortedatum het kind en de eigen naam en adresgegevens.

Dit bericht is 1553 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Paardenmaatje voor minimakinderen Krimpenerwaard

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief