Archieven

Dit bericht is 655 keer gelezen

Aflevering pakken koffie bij de voedselbank.

Aflevering pakken koffie bij de Voedselbank.

KRIMPEN A/D IJSSEL – Gedurende de maand december heeft de Lions Club Krimpen aan den IJssel Douwe Egberts waardepunten ingezameld om pakken koffie aan te kunnen schaffen voor de plaatselijke voedselbank. De inzameling maakte deel uit van een landelijke actie waaraan tientallen Lions clubs in heel Nederland meededen. Inmiddels zijn de pakken koffie gearriveerd.
Voor de in totaal 429.622 Douwe Egberts punten zijn totaal 860 pakken van 425 gram biologische koffie aan de plaatselijke Voedselbank geleverd. Op basis van ervaringen met de vorige acties werd gerekend op 859 pakken koffie, de Lionsclub zat er met haar inschatting dus slechts een pak naast. Met deze hoeveelheid kan de Voedselbank ongeveer een jaar lang haar klanten van pakken koffie voorzien.
Eind dit jaar weer
De Lions commissie die de inzamelingsactie DE punten organiseerde spreekt van een succesvolle inzameling en kijkt uit naar de volgende actie eind dit jaar. “We hopen op hetzelfde resultaat want de Voedselbank kan de koffie goed gebruiken voor haar klanten”, aldus een enthousiast commissielid André Boon. “We willen iedereen bedanken die heeft meegeholpen om de actie een succes te maken.”

Dit bericht is 655 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief