Archieven

Dit bericht is 1464 keer gelezen

HAASTRECHT – KVO-werkgroep Haastrecht heeft woensdag het startsein gegeven voor een parkeeractie. Tijdens de actie wijzen politie en boa’s bezoekers vriendelijk op de regels voor parkeren in de blauwe zone. Later volgt strenger toezicht op naleving van deze regels. Doel is om de blauwe zone weer te laten zijn waar deze voor bedoeld is.

In de KVO-werkgroep Haastrecht werken gemeente, politie en brandweer samen met de ondernemers van Haastrecht. Met elkaar streven zij ernaar om het centrum schoon, heel en veilig te houden en waar nodig te verbeteren.

De werkgroep ziet dat niet alle bezoekers van het centrum in Haastrecht weten wat de regels voor parkeren in een blauwe zone zijn. Tijdens deze actie worden zij daarom door onder andere politie en boa’s op deze regels gewezen. Zo mag een auto maximaal anderhalf uur geparkeerd staan en moet de begintijd van het parkeren worden aangegeven met een parkeerschijf.

Na een periode van informeren en waarschuwen zal daadwerkelijk worden overgegaan tot het uitdelen van boetes. Wethouder Jan Vente: “Dit met het doel om de blauwe zone weer te laten zijn waar deze voor is ontwikkeld: een zone die alle bezoekers in staat stelt dicht bij de winkels te parkeren en op een prettige manier inkopen te kunnen doen.”

Bij wijze van startsein heeft Vente woensdag de slogan ‘De regels van blauw gelden ook voor jou’ met milieuvriendelijke krijtverf op de straat gespoten.

Dit bericht is 1464 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Parkeeractie in centrum Haastrecht van start

  • Moeten ze maar snel op een donderdag gaan kijken op de markt in Haastrecht daar staat altijd een vrachtauto van de groentekraam op de parkeerplaats van de invalide. Dat vind ik heel asociaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief