Archieven

Dit bericht is 1501 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Pascal van der Hek (43) uit Bergambacht is door de leden van Gemeente Belang Krimpenerwaard gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart volgend jaar. De huidige fractievoorzitter voert de lijst aan waar ook raadsleden Yorben van Dortmont (plek 2, Schoonhoven) en Wisja Pannekoek (plek 4, Lekkerkerk) een prominente plaats hebben gekregen.

Op de derde plaats staat Nathalie Glastra-Langeveld uit Bergambacht die voor het eerst op de lijst staat. Géja Stuijt-van Vliet uit Schoonhoven (momenteel commissielid) staat op plaats 5.

“Gemeente Belang Krimpenerwaard is trots op dat we opnieuw een lijst kunnen presenteren met vijftien mensen die actief deel uit willen maken van de lokale politiek. Doordat enkele huidige raadsleden niet opnieuw beschikbaar zijn is er extra ruimte voor enthousiaste nieuwe mensen op onze lijst. We durven ook nieuwe mensen in de politiek op verkiesbare plaatsen te zetten, er is voldoende ervaring binnen de partij aanwezig om deze mensen te begeleiden”, aldus lijsttrekker Van der Hek.

“Ik hoor van collega’s in de gemeenteraad dat het vinden van geschikte kandidaten moeilijk is, bij ons zijn er genoeg enthousiaste kandidaten beschikbaar. Ik ben vooral trots op zeven vrouwen in de top 15. Gemeente Belang Krimpenerwaard hoopt opnieuw de grootste partij in de Krimpenerwaard te worden. Wij staan al bekend bij onze inwoners, verenigingen en bedrijven als bestuurspartij en zullen dit tijdens onze campagne opnieuw onder de aandacht brengen.”

De volledige top 15: 1. Pascal van der Hek (Bergambacht), 2. Yorben van Dortmont (Schoonhoven); 3. Nathalie Glastra-Langeveld (Bergambacht); 4. Wisja Pannekoek (Lekkerkerk). 5. Géja Stuijt-van Vliet (Schoonhoven); 6. Peter Anker (Bergambacht); 7. Toon van der Stok (Haastrecht); 8. Monique Raateland-de Groot (Lekkerkerk); 9. Mirjam Hupjé (Schoonhoven); 10. Thea van der Wekken (Gouderak); 11. Ada van Buren-van der Heiden (Schoonhoven); 12. Jaco Verhagen (Stolwijk); 13. Rob Heus (Bergambacht); 14. Kirsten Angyal (Krimpen aan de Lek); 15. Wim van Wijngaarden jr. (Stolwijk).

Dit bericht is 1501 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief