Archieven

Dit bericht is 1346 keer gelezen

LEKKERKERK – Schaatser Patrick Roest is één van de drie leden van het comité van aanbeveling van Stichting Dorpshuis Lekkerkerk. De kersvers zilveren medaillewinnaar van de Olympische Spelen in Beijing steunt hiermee de stichting bij het realiseren van de plannen om een dorpshuis te realiseren in Lekkerkerk.

Roest maakt deel uit van het driekoppige comité van aanbeveling. Naast de Lekkerkerkse topschaatser nemen notaris Leo van Veen en Stien van den Berg zitting in het comité. Van den Berg is een verenigingsmens in hart en nieren en heeft haar sporen verdiend als bestuurslid van vele verenigingen. Zij heeft zich altijd ingezet voor het Lekkerkerkse verenigingsleven.

De Stichting Dorpshuis Lekkerkerk zegt steeds meer steun voor haar plannen te krijgen om een dorpshuis te stichten. De inzet van de stichting is om zalencentrum Amicitia te behouden voor Lekkerkerk. “Inmiddels zijn er gesprekken gevoerd met de nieuwe eigenaar De Langen en Van den Berg en zitten we ook weer met de gemeente Krimpenerwaard om de tafel”, geeft woordvoerder Bert Lammens aan. “Ook vanuit het verenigingsleven en stichtingen is er veel steun voor de plannen.”

Dit bericht is 1346 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief