Archieven

Dit bericht is 1474 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Afgelopen vrijdag verscheen ‘Reis door Georgië en Armenië’, het nieuwste boek van Marja Vos. Een reisverhaal dit keer.

In het boek heeft Vos zowel persoonlijke ervaringen en meningen als algemene informatie over de twee landen beschreven. Met de bijpassende foto’s geeft ze een volledig beeld van de landen en haar boek dient hiermee als een inspiratiebron voor mensen die overwegen een soortgelijke reis te maken.

Vos: “Ik begrijp best dat niemand in deze coronatijd nu direct een dergelijke reis zal gaan boeken. Maar wat is er heerlijker in deze moeilijke tijd dan lekker weg te dromen met een boeiend boek?”

‘Reis door Georgië en Armenië’ kost 16,99 euro en is te bestellen bij www.boekscout.nl en bij iedere boekhandel onder vermelding van ISBN:978-94-640-3207-9. In Schoonhoven is het ook verkrijgbaar bij boekhandel Bruna aan de Lopikerstraat.

Dit bericht is 1474 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Persoonlijke verhalen over Georgië en Armenië

  • Ik heb al heel veel boeken en verhalen van Marja Vos gelezen. De boeken staan altijd garant voor een paar uurtjes ontspanning. Je kunt er heerlijk bij wegdromen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief