Archieven

Dit bericht is 682 keer gelezen

vandenheuvelSCHOONHOVEN – Bij tafeltennisvereniging Smash KC in Schoonhoven zijn afgelopen zaterdag de jaarlijkse clubkampioenschappen verspeeld.

Het deelnemersveld was niet al te groot, maar gezellig was het zeker wel. Omdat de B-poule maar uit drie spelers bestond, kwamen deze mannen ook gewoon uit in de A-poule. Deze bestond uit twee poules waarvan de nummers een en twee zich plaatsten voor de halve finales.

De drie spelers in de B-poule speelden daarnaast ook nog een driekamp voor de prijzen. De finale in de B-poule ging uiteindelijk tussen Cees de Gruijter en Rob Stremme. Twee spelers die bijna elke maandagavond achter de tafel staan om te trainen. De Gruijter was favoriet omdat hij in de competitie een veel beter percentage behaalde dan Stremme. Echter dit bleek geen garantie voor succes. De Gruijter won met 3-0 van Stremme en werd voor het eerst winnaar van de B-poule.

In het dubbelspel ging de titel naar de favorieten Frank Mulder en Ab Muilwijk. Het duo werd de afgelopen twee jaar al kampioen en ook dit jaar gingen zij er met de titel vandoor. De halve finale in de A-poule tussen Robin van Randwijk en Frank Mulder werd met 2-3 gewonnen door laatstgenoemd. In de andere halve finale won Peter van den Heuvel met 3-0 van Remco Bont.

De finale tussen Mulder en Van den Heuvel was best speciaal voor laatstgenoemde. De laatste drie jaar kon hij door operaties niet meedoen, maar nu stond hij er weer. Bij tafeltennisvereniging TOP in Haastrecht had hij al menigmaal de finale van Mulder verloren. Nu ging het al heel snel de andere kant op. Mulder kwam er totaal niet aan te pas en zodoende pakte Van den Heuvel zijn elfde clubtitel in 25 jaar.

Dit bericht is 682 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief