Archieven

Dit bericht is 909 keer gelezen

HAASTRECHT – Op uitnodiging van de Haastrechtse Kring treedt de jonge, talentvolle pianist Ruben Plazier zondag 21 november op in de Hervormde kerk in Haastrecht. Op het programma staan werken van Beethoven, Chopin, Debussy en Schumann.

Nadat hij al op 13-jarige leeftijd lessen kreeg van Wibi Soerjadi rondde Plazier al snel, cum laude, zijn opleiding aan het conservatorium Rotterdam af. Dit jaar rondde hij als 23-jarig talent zijn studie aan de prestigieuze Ecole Normale de Musique ‘Alfred Cortot’ in Parijs af met het Diplôme Superieur d’excution. Hier studeerde hij bij de wereldberoemde, inmiddels 77-jarige, pianist/dirigent Jean Bernard-Pommier.

Inmiddels won Ruben Plazier vele prijzen waaronder het internationale Festival d’Anniviers in Zwitserland; en trad hij op als solist in het Concertgebouw in Amsterdam en in de grote zaal van de Doelen in Rotterdam.

De werken die op 21 november zullen worden gespeeld zullen door hem zelf worden toegelicht.

Aanvang: 14.00 uur. Toegang: 20,- euro (donateurs 15,- euro). Reserveren via www.haastrechtsekring.nl.

De Haastrechtse Kring hoopt in het komende seizoen regelmatig zondagmiddag concerten te programmeren in de Hervormde kerk in Haastrecht. Als eerstvolgend concert staat voor 3 januari het traditionele nieuwjaarsconcert op het programma.

Dit bericht is 909 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief