Archieven

Dit bericht is 1788 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Het Springerpark in Schoonhoven is zondag 19 juli het decor van een picknickconcert van Brassband Schoonhoven B.

Door de corona- omstandigheden zijn er momenteel weinig gelegenheden voor concerten. “Muziek maken is het leukste om te doen en muziek is een verbindende factor in Schoonhoven”, aldus voorzitter Wouter van der Werken. “Vandaar dat we gezocht hebben naar mogelijkheid om toch nog een concert te geven, gratis en voor iedereen toegankelijk.”

Belangstellenden zijn welkom, eventueel met hun eigen picknickkleedje en versnaperingen. Van der Werken: “Verschillende soorten muziekstijlen komen voorbij en je kunt beleven dat muziek maken op anderhalve meter van elkaar gewoon mogelijk is. Als organisatie hebben wij alle benodigde maatregelen genomen om alles coronaproof in te delen. Daarnaast is er een team met toezichthouders om iedereen te wijzen op de werkwijze en de getroffen maatregelen. Uiteindelijk gaat het om genieten van de muziek, in de heerlijke buitenlucht en tot rust komen in deze drukke tijd.”

Het concert begint om 14.30 uur.

Dit bericht is 1788 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief