Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 1279 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Vanaf zaterdag 14 november, de dag van de landelijke intocht van Sinterklaas, zijn bij alle Schoonhovense winkeliers en horeca kaartjes te sparen van het nieuwe Pietenmemory. In totaal zijn tot zaterdag 5 december twintig setjes te verzamelen.

Elke tien euro die gespendeerd wordt in een winkel of bij een bestelling bij de Schoonhovense horeca is goed voor één kaartje. Een bouwpakket waarmee een doosje voor het memoryspel geknutseld kan worden, is op te halen bij de winkels Spetters en Bruna in Schoonhoven.

“Dit jaar is het ongewoon stil in Schoonhoven op de dag van de landelijke intocht van Sinterklaas”, weet Stefan van Beeten, coördinator Schoonhoven Partners. “De coronamaatregelen maken het onmogelijk om een plaatselijke intocht – die jaarlijks vele mensen uit de hele regio naar Schoonhoven trekt – te organiseren. Door allerlei organisaties en mensen is energie gestoken in creatieve manieren om Sint in Schoonhoven toch te vieren. De Pieten zijn al volop in actie geweest. Zij zijn op allerlei plekken in Schoonhoven op de foto gezet voor het memoryspel. De Sint en de Pieten zijn komende weken bovendien in beeld in een videoserie.”

Winactie
Kinderen en hun ouders kunnen een videoboodschap van Sinterklaas winnen. Door een foto van de memorykaartjes op social media te plaatsen met de hashtags #PietenMemorySpel en #Sint!inSchoonhoven maken zij kans. De persoonlijke videoboodschap is dan op 5 december beschikbaar. De videoboodschap is ook vóór 22 november aan te vragen via sintinschoonhoven@outlook.com.

Dit bericht is 1279 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief