Archieven

Dit bericht is 1452 keer gelezen

OUDERKERK A/D IJSSEL – Tourfietsclub de Waardrenner houdt zaterdag 5 oktober de Plassentocht. Vertrekpunt is sporthal De Drie Maenen aan de Abelenlaan 1 in Ouderkerk aan den IJssel.

Er zijn drie routes uitgezet en uitgepijld. De tocht van 45 kilometer vertrekt tussen 9.30 en 10.30 uur.

Deelnemers aan de 75 en 125 km vertrekken tussen de 9.00 en 10.00 uur. Op deze laatste afstanden vertrekken ook groepen met ervaren voorrijders vanaf 9.15 uur.

Meer informatie op www.tcdewaardrenner.nl.

Dit bericht is 1452 keer gelezen

Deel dit:
Gepland Sport

Een reactie op Plassentocht tourfietsclub De Waardrenner 🗓

  • Beste mijnheer/mevrouw,

    Kunt U mij even aangeven bij welk treinstation ik dan met mijn racefiets mort uitstappen, want ik kom namelijk met de trein, daar mijn auto in de reparatie is. En als ik dan uitgestapt ben, hoe kom ik dan bij de start locatie ?!? Een korte uitleg is voldoende. U mag me hier over bellen, dan kunt U me het goed uitleggen of mailen. Mijn telefoonnummer is : 06-39366635 Bij voorbaat mijn hartelijke dank hiervoor. De vriendelijke groetjes van Udense……….Piet ( Noord-Brabant ).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief