Archieven

Dit bericht is 3891 keer gelezen

YKRIMPENERWAARD – Ondanks de oproep van premier Rutte waren helaas vandaag ook weer regelmatig lege schappen in de supermarkten. Bas Rechtuyt, manager van de Plus Supermarkt in Schoonhoven, merkte ook deze zaterdag dat niet iedereen zich aan de oproep houdt.

“Afgelopen donderdagavond waren er al redelijk wat signalen dat het deze kant op zou gaan”, vertelt Bas in gesprek met RTV Krimpenerwaard. “Door je hoofd gaan dan allerlei scenario’s wat je kunt doen, maar tegen dit bizarre koopgedrag is niets opgewassen.” Ook vandaag is het drukker dan een reguliere zaterdag. “We merkten wel dat het iets rustiger is dan gisteren. Maar nog steeds een run op artikelen als wc papier, afbakbroodjes, rijst en pasta. Regelmatig waren vandaag de schappen leeg.”

“Het is totaal niet nodig wat er nu gebeurt. Laat een ieder ook aan zijn naaste denken, zodat voor iedereen voldoende is. Als iedereen op een normale manier boodschappen blijft doen, dan is er niks aan de hand”, aldus de redelijk ontspannen supermarktmanager.”

Advies van Rechtuyt is dan ook: “blijf rustig, doe gewoon uw boodschappen. Dan is er voor iedereen ruim voldoende.”

Dit bericht is 3891 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief