Archieven

Dit bericht is 1043 keer gelezen

pokerKRIMPEN A/D IJSSEL – Bowling- en partycentrum Krimpenhof is vrijdag 19 april de locatie van een voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap poker. Verspreid over heel Nederland worden er 150 voorrondes gespeeld met als doel het halen van de landelijke finale.

Het Open Nederlands Kampioenschap Poker maakt het mogelijk voor alle pokerliefhebbers om mee te doen aan een laagdrempelig toernooi.

De zaal wordt omgetoverd tot een ware pokerroom en de deelnemers gaan spelen om de beste pokerspeler van de gemeente te worden. De winnaar van de voorronde mag dan een jaar lang de titel ‘Amateur Poker Kampioen van Krimpen aan den IJssel’ dragen en krijgt bovendien een beker. Daarnaast kwalificeert diegene zich voor de landelijke finale, waarin spelers de kans krijgen om een sponsorcontract te verdienen.

Niet alleen de winnaar plaatst zich voor de landelijke finale. Aan de hand van het deelnemersaantal wordt bepaald hoeveel mensen zich direct kwalificeren voor de finale en hoeveel pokerspelers zich plaatsen voor de halve finales.

Inschrijven kan op de website www.onkpoker.nl. Kosten zijn 12,50 euro. “Door mee te doen krijgen zij niet alleen de kans om een gooi te doen naar de titel, maar ook de kans om een leuk, laagdrempelig toernooi in een professionele setting te spelen”, zegt organisator Mathijs Jonkers. De voorronde in Krimpen aan den IJssel begint om 19.00 uur.

Dit bericht is 1043 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief