Archieven

Dit bericht is 867 keer gelezen

GOUDERAK – Politie Krimpenerwaard heeft dinsdagmiddag samen met burgemeester Roel Cazemier flyers verspreid in Gouderak. De flyer roept dorpsbewoners op alert te zijn op bepaalde signalen die kunnen duiden op het telen van hennep.

“Wij als politie zien de meldingen van hennepteelt teruglopen, terwijl we het vermoeden hebben dat er her en der nog genoeg kwekerijen zijn”, zegt Arjan van Geel van de politie. “Met deze flyeractie laten we zien welke signalen kunnen duiden op de aanwezigheid van een hennepkwekerij of andere ondermijnende criminaliteit.”

De gemeente werkt op vele vlakken nauw samen met de politie, benadrukt burgemeester Roel Cazemier. “Zo vestigen we vandaag gezamenlijk de aandacht op Meld Misdaad Anoniem. Heb je vermoedens van hennepteelt of een ander misdrijf en je wilt niet dat je naam bekend wordt bij het melden ervan? Doe het dan via Meld Misdaad Anoniem, zonder dat je naam of telefoonnummer bekend wordt. De politie gaat er dan achteraan. Werkt hartstikke goed. We hebben zo al een aantal hennepkwekerijen kunnen oprollen.”

Dit bericht is 867 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief