Archieven

Dit bericht is 1328 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – De afgelopen weken is er sprake van een forse toename van overlast door veelal illegaal vuurwerk in de Krimpenerwaard. Dat meldt de politie op Facebook. De meeste meldingen van overlast en vernielingen komen uit de kernen Lekkerkerk, Krimpen aan de Lek en Schoonhoven.

“Als politieteam zijn we altijd afhankelijk van de bereidwilligheid van onze bewoners om zaken bij ons te melden”, aldus de politie Krimpenerwaard. “Daarnaast is het ook zo dat we niet ieder moment niet op iedere hoek van de straat kunnen staan om de overlast van vuurwerk tegen te gaan. Daarom zijn we ook vooral geïnteresseerd in informatie over de handel in (illegaal) vuurwerk.”

Zo gingen agenten dinsdag naar aanleiding van een anonieme melding nog een woning in Stolwijk binnen op zoek naar illegaal vuurwerk. “In dit specifieke geval troffen we niks aan maar zonder de informatie hadden we niet eens kunnen kijken.”

Wie vermoedens heeft van illegaal vuurwerk dat ligt opgeslagen in de buurt of overlast ondervindt van harde knallen, kan dat melden bij de politie via 0900-8844. Anoniem overlast melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Dit bericht is 1328 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief