Archieven

Dit bericht is 2069 keer gelezen

SCHOONHOVEN – In de vroege ochtend van maandag 4 mei is er ingebroken bij een juwelier aan de Varkensmarkt in Schoonhoven.

Getuigen hoorden rond 4.25 uur glasgerinkel en belden de politie. Toen agenten bij de locatie aankwamen troffen zij vernielde ramen en een bestelauto bij het pand van de juwelier aan. De politie is een buurtonderzoek gestart en zoekt getuigen.

De bestelauto werd gebruikt om een raam op de eerste verdieping in te slaan en binnen te komen. Eenmaal binnen maakten de dieven sieraden buit en sloegen zij, als onderdeel van hun vluchtroute de ramen op de begane grond in. Daarna zijn de verdachten op een scooter richting het centrum gereden.

Getuigen zagen twee personen met een slank postuur. Tijdens de inbraak droegen zij donkere kleding. Opvallend waren de (zak)lampjes die zij op het hoofd droegen.

De politie onderzoekt deze zaak en is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben. Wie beeldmateriaal heeft wat dat helpen bij het onderzoek of iemand kent die sieraden aanbiedt die mogelijk herleid kunnen worden naar deze inbraak, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900 8844.Anoniem via 0800-7000.

Dit bericht is 2069 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief