Archieven

Dit bericht is 1012 keer gelezen

comeniusKRIMPEN A/D IJSSEL – De groep 8-leerlingen die tijdens de open dag op Comenius Krimpen met drempelvrees het wiskundelokaal binnenstapten, werden door wiskundeleraar Evelina gerustgesteld: “Je begint gewoon met breuken, zoals in groep 7 en 8. Daarna gaan we verder. Je moet opletten, oefenen en gewoon dóen. Wiskunde is echt mooi, en bij mij in de klas is het een feest!” De gezichten van de jonge bezoekers klaarden er meteen van op.

De Open Dag van Comenius Krimpen werd afgelopen woensdag druk bezocht door zowel leerlingen van groep 7 als groep 8 en hun familie. Bij de vakken voor de vier Youngprogramma’s waren de leerlingen actief bezig: Young Art, Young Science, Young Business en Young Sport.

‘Veel complimenten van leerlingen’
Directeur Mark Tange van Comenius Krimpen vertelt: “Onze school is ook steeds populairder voor leerlingen uit Ouderkerk, Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk. De sfeer tijdens de Open Dag was positief; leerlingen hebben ons veel complimenten gegeven via feedbackkaarten. Uit deze kaarten zullen we nog een prijswinnaar trekken.”

Al vóór de Open Dag waren er leerlingen aangemeld en ook tijdens de open dag kreeg de school zo’n tien nieuwe inschrijvingen.

comenius1

Nieuwe aanmeldingen kunnen gedaan worden op de aanmeldmiddagen: woensdag 6, 13 en 20 maart, tussen 14.00 en 17.00 uur. Op woensdag 13 maart is de school hiervoor ook tot 20.00 uur ’s avonds open.

Open Dag-Light
Voor wie de open dag misliep is de Open Dag-Light op donderdag 21 februari een herkansing. Comenius Krimpen is dan open van 17.00-19.00 uur.

Leerlingen kunnen verder nog meedoen aan een meeloopmiddag op woensdag 6 februari, van 13.30-15.30 uur. Aanmelden hiervoor is mogelijk via e-mail: cck@comenius.nl

Dit bericht is 1012 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief