Archieven

Dit bericht is 1101 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Afgelopen donderdag is het onlangs opgeleverde kijk- en luisteronderzoek van RTV Krimpenerwaard aangeboden aan wethouder Kirsten Jaarsma van Krimpen aan den IJssel. Bestuurslid Gerrit Boudestein overhandigde namens de omroep het exemplaar.

Jaarsma, met onder andere media in haar portefeuille,  was zeer onder de indruk van het gepresenteerde rapport. Het onderzoek geeft aan dat het bereik binnen de waard boven de landelijke benchmark ligt namelijk op 7,7. Landelijk is dit percentage 7,1.

Zowel voor radio als tv staat het  bereik op 60 procent. Uit het onderzoek blijkt dat RTV Krimpenerwaard zelfs hoger scoort dan zenders als Radio 3FM en BNR Nieuwsradio. Ook de sociale media en tv-items worden meer dan gemiddeld gelezen en bekeken. “Cijfers waar we als omroep trots op zijn”, aldus Boudestein.

Samenwerking met de LOK (Lokale Omroep Krimpen) stelt de wethouder zeer op prijs. Inmiddels zijn er uitwisselingen van radioprogramma’s zoals bijvoorbeeld  ‘Goedemorgen Krimpenerwaard’. Dit programma wordt op werkdagen uitgezonden op beide omroepen

Dit bericht is 1101 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief