Archieven

Dit bericht is 600 keer gelezen

Winnares Robin Kwestro

Winnares Robin Kwestro

SCHOONHOVEN – Het is alweer even geleden (15 december 2018) dat de ‘Nacht van het Zilver’werd gehouden. Tijdens dit evenement daagde edelsmid Esther van Vliet iedereen uit om een eigen ontwerp te maken voor een sieraad. In totaal hebben 57 kandidaten een ontwerp ingeleverd. Vrijdagavond in Bed & Breakfast ‘De Blauwe Deur’ was de prijsuitreiking; het eigen ontwerp in zilver gemaakt.

Het winnende ontwerp

Winnares Robin Kwestro uit Strijen heeft uit handen van Esther van Vliet en nachtburgemeester Marco Oudshoorn een oorkonde ontvangen en haar ontwerp voor oorbellen in zilver uitgevoerd. Robin is studente op de Vakschool en loopt op dit moment stage bij een juwelier. Ze was zichtbaar aangenaam verrast.

In tegenstelling tot wat eerder was gecommuniceerd waren er twee winnaars. Het was de zesjarige Lieve Kreijpos uit Schoonhoven die ook een prijs heeft gekregen. Vol overgave had zij een ontwerp gemaakt van een kroontje met roze steentjes. Door haar enthousiasme heeft de jury besloten ook Lieve een prijs toe te kennen. Zij ontving een mooie ketting met het kroontje wat ze zelf heeft ontworpen.

De prijsuitreiking en een gesprek met de winnende kandidaten is zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur te beluisteren op de radio bij RTV Krimpenerwaard.

Winnares Lieve Kreipos

Winnares Lieve Kreijpos

Dit bericht is 600 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief