Archieven

Dit bericht is 542 keer gelezen

LOPIK – Maandag 3 oktober jl. reikte burgemeester Laurens de Graaf prijzen uit aan de winnaars van de fotowedstrijd voor het gemeentemagazine van 2022. De prijswinnaars (1e prijs, 2e prijs en 3e prijs) ontvingen respectievelijk een waardebon van € 75, € 50 en € 25 van Eethuys De Maneburg uit Lopik. De foto van de 1e prijswinnaar staat het komende jaar op de voorpagina (cover) van het gemeentemagazine.

Het nieuwe gemeentemagazine van Lopik verscheen afgelopen augustus. Voor de vierde keer in de vorm van een informatief magazine én met een frisser ‘jasje’. Mevrouw Mirjam Boumans is de 1e prijswinnaar, haar foto is het hele jaar te bewonderen op de voorpagina (cover) van het nieuwe gemeentemagazine. De heer Ton Klever won de 2e prijs en mevrouw Karin Verhoef de 3e prijs. De prijsuitreiking vond plaats op de locatie waar de coverfoto is genomen; bij de Griendbrug in Benschop.

In het voorjaar van 2022 riep de gemeente Lopik inwoners op om foto’s te maken en in te sturen voor het nieuwe gemeentemagazine. Hier werd door 26 inwoners positief op gereageerd, zij stuurden samen 87 foto’s in. Ook voor volgend jaar roepen we inwoners alvast weer op. Heeft u een mooie foto gemaakt of gaat u de komende tijd op pad in de gemeente? Doe dan mee!

Waar moet de foto aan voldoen?
Alleen inwoners van de gemeente Lopik kunnen deelnemen aan de fotowedstrijd. De foto’s moeten genomen zijn in de gemeente Lopik en herkenbaar zijn voor de gemeente en/of Lopikse samenleving. Bij het insturen van de foto moet duidelijk gemaakt worden waar de foto is gemaakt. Foto’s, van minimaal 1MB, kunt u sturen naar communicatie@lopik.nl

Op de foto v.l.n.r. Karin Verhoef, Mirjam Boumans, burgemeester Laurens de Graaf en Ton Klever.

Dit bericht is 542 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief