Archieven

Dit bericht is 976 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – In De Tuyter in Krimpen aan den IJssel verzorgen zaterdag 30 november de stand-up comedians Victor Luis van Es en Ronald Smink een voorstelling.

Victor was in 2016 finalist in het Camaretten Festival en Ronald won in 2007 het Groninger Studenten Cabaret Festival. Samen staan ze borg voor een avond vol humor, absurde en grappige verhalen, zelfspot en ontwapenende persoonlijke verhalen.

Victor Luis van Es laat zich inspireren door Amerikaanse stand-up comedy en is opgegroeid met Nederlands cabaret. Hij is een boeiende verteller met harde humor. Hij vertelt over zijn leven en durft daarin persoonlijk, eerlijk en ook grappig te zijn.

Ronald Smink is een comedian die volledig out of the box denkt. In combinatie met een lenig lijf en een elastieken gezicht komt dat neer op een comedian die je niet snel zult vergeten.

De voorstelling in De Tuyter begint om 20.30 uur. Kaarten à 15,- euro (inclusief een consumptie) zijn te reserveren via www.cwpkrimpen.nl of door te bellen of whatsappen met 06-22.64.05.41. Kaarten aan de zaal: 17,50 euro.

Dit bericht is 976 keer gelezen

Deel dit:
Gepland Agenda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief