Archieven

Dit bericht is 1807 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Met de feestdagen in het vooruitzicht is het tijd om na te denken en voorbereidingen te treffen voor het kerstdiner. Op RTL 4 werd zaterdagmiddag door Laura’s Bakery gekookt in het tv programma ‘Proefkoken met Koffietijd’. Jonne Hoogendoorn, bekend van ‘Aan Tafel’, kookte vanuit eigen keuken mee.

“Een oproep kwam voorbij om mee te koken tijdens dit programma”, vertelt Jonne in de uitzending bij RTV Krimpenerwaard. “Ik heb me daarvoor ingeschreven en ben geselecteerd. Tijdens het programma moet ik regelmatig updates geven via mijn facebookpagina. Het recept is een hapje met makreel, paddenstoelenbouillon, gevulde varkensrollade en -appeltjes, spruitjes en aardappelkroketten. Het toetje is een triffel met frambozen en allerlei zoetigheden.”

 

Zaterdagmiddag om 15.00 uur was het zover. Huize Hoogendoorn was voorbereid om live mee te koken. Jonna kreeg daarbij hulp van haar nichtje Floor. “Het was een race tegen de klok om het tempo bij te houden”, maakt de enthousiaste maar tevens bescheiden kook- en bakster duidelijk. “Op tv waren ze met vier koks tegelijk aan het werk, dat is bijna niet bij te houden. Maar desondanks was ik toch binnen de tijd zo goed als klaar. Het was flink doorwerken maar ik ben trots op het resultaat.” Dan is natuurlijk de grote vraag: smaakte het goed? “Ik denk het wel”, aldus de meesterkok. “We gaan zo aan tafel. Er is in ieder geval genoeg.”

Komende maandag 16 december volgt de uitslag in het programma Koffietijd, vanaf 10.00 uur op RTL 4.

Dit bericht is 1807 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief