Archieven

Dit bericht is 2390 keer gelezen

KRIMPENERWAARD- Er is niets leukers dan met elkaar te fietsen en lekker te gaan proeven bij verschillende boeren en andere voedselmakers in de polder. Daarom organiseert Fietsen voor m’n eten op zaterdag 2 en 9 oktober een drietal proefritten ‘Tour de Tapas Krimpenerwaard’.

De eerste aftrap is op 2 oktober met als vertrekpunt Lekkerkerk voor een tocht van zo’n 35km. Op zaterdag 9 oktober wordt er van start gegaan bij De Oude Apotheek tevens TIP in Schoonhoven voor een tocht van 25km en aan de andere kant in de polder met als vertrekpunt GOUDasfalt.

Om 10.00 uur staat de route langs tuinen, boerderijen, stalletjes, mooie plekjes en fraaie doorsteekjes op het programma. Er wordt afgesloten met een drankje en proeverijtje bij het vertrekpunt. Rond 17.00 uur is er een afsluitend drankje met polderlekkers.

Aanmelden
Kosten: € 29,50 voor de hele dag inclusief proeverijen, begeleiding en lunch. Zelf meenemen: Een bankpas en voldoende kleingeld voor inkopen onderweg bij boeren, stalletjes en streekproducten winkeltjes. Een stevige fiets met fietstas(sen) en/of fietsmand. Zo mogelijk fietskoeltas.

Heb je geen fiets tot je beschikking? Dan kan deze ook gehuurd worden of vraag bij je eigen accommodatie als je deze streek als toerist bezoekt. Regenkleding indien regen voorspeld. Aanmelden via de website of bel naar 06–25 524 787

Dit bericht is 2390 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief