Archieven

Dit bericht is 811 keer gelezen

HAASTRECHT – Op het Concordiaplein in Haastrecht vindt zaterdag 12 september een ‘Proeverij muziekavond op het plein’ plaats met The Amazing Stroopwafels en de band Drie Vierkante Meter.

Normaal vindt ieder jaar half september de Proeverij plaats op het Havenplein in Haastrecht, een gezellige avond met lokale ondernemers die smaeklijke gerechten en dranken serveren. Het Nederlands kampioenschap kaasrollen en een muzikale omlijsting maken deze avond tot een jaarlijks terugkerend populair dorpsevenement.

Vanwege het coronavirus en de bijbehorende maatregelen dit jaar geen Proeverij in zijn vertrouwde vorm, maar wel een Proeverij muziekavond ‘op het plein’ met The Amazing stroopwafels en de de sleazy listening band Drie Vierkantemeter (foto). Een sfeervolle avond met de mogelijkheid om een borrelplank te bestellen met onder meer lokale streekproducten en versnaperingen. Ook is er de mogelijkheid om naast de huiswijnen een kleine selectie geselecteerde wijnen van lokale slijterij Bij de Sluis te bestellen.

Tijd: 17.00 tot 22.00 uur. Toegangskaarten kosten tien euro per stuks en zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl. Het zitconcert vindt plaats met inachtneming van de geldende RIVM richtlijnen. en gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen.

Dit bericht is 811 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief