Archieven

Dit bericht is 816 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – De PvdA in Krimpen aan den IJssel is woensdagavond tijdens een wijkschouw rond zorgcentrum Crimpenersteyn, geschrokken van het achterstallig onderhoud aan de galerij van een aantal huurwoningen aan de Zanderak. Er zou zelfs sprake zijn van een onveilige situatie.

De PvdA’ers werden er tijdens gesprekken met buurtbewoners op geattendeerd dat er al circa twee jaar een onveilige situatie rondom de galerijen van de woningen blijkt te zijn. “Op verschillende verdiepingen blijken de galerijen ondersteund te worden door stempels”, aldus PvdA-fractievoorzitter Cornel van Geelen.

“Deze woningen vallen onder het beheer van Havensteder en volgens buurtbewoners is er sprake van achterstallig onderhoud en een onveilige situatie. Onlangs zijn er in Oudenbosch twee balkons naar beneden gekomen. Ook daar waren de bewoners al jaren aan het klagen. Deze situatie baart ons zorgen en graag zouden wij dat voorkomen zien worden. Om deze reden brengen we deze zaak onder de aandacht van de gemeente Krimpen aan den IJssel en vragen hier snel duidelijkheid over te geven.”

De wijkschouw viel samen met de start van de twee Krimpense Opschoonweek. Naast Van Geelen
waren ook PvdA-wethouder Coen Derickx en burgerraadslid Petra de Gelder deze avond van de partij. Van Geelen: “Voornaamste doel was het verwijderen van zwerfvuil en het aanknopen van gesprekken met de buurtbewoners, om te horen wat de eventuele problemen in de wijk zijn.”

Dit bericht is 816 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief