Archieven

Dit bericht is 810 keer gelezen

HAASTRECHT – Zaterdag 17 september om 20.00 uur treedt de band Queen Must Go On op buiten op het plein van Theater Concordia in Haastrecht. Het plein is vanaf 19.30 uur open.

Queen Must Go On, komt naar Haastrecht voor een onvergetelijk Queen concert op het Concordiaplein, Queen’s muzikale nalatenschap is nog altijd springlevend! Laat je omverblazen door de performance en energie!

Winnaar van ‘The Tribute, Battle of the Bands’
Queen Must Go On is de winnaar van het SBS6 televisieprogramma ‘The Tribute, Battle of the Bands’, waardoor ze een uur speeltijd hebben gewonnen in de Ziggo Dome tijdens ‘The Tribute – In Concert’.

Jury en publiek werden omvergeblazen door de performance en energie van de vier bandleden. De juryleden Angela Groothuizen, Spike van Zoest en Cesar Zuiderwijk zijn lyrisch over de kwaliteiten van deze band.

Queen Must Go On brengt je de complete Queen ervaring vol overgave! Vier gepassioneerde en ervaren muzikanten brengen een ode aan Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor. Alle nummers zijn tot in detail uitgezocht en worden gespeeld met perfectie.

Ward Palmen heeft als doel gesteld om de originele zanglijnen van Freddie zo precies mogelijk te benaderen. Gelukkig heeft Ward een flink bereik, waar hij menig publiek mee betovert.

Het gitaarspel en de solo’s van Ralph Derksen zijn adembenemend. Geert Horvers (bas) en Erwin van Welie (drums) leggen een vette basis neer waardoor je op geen enkel mogelijke manier stil kan blijven staan of zitten.

Voor de echte Queen sound wordt gebruik gemaakt van dezelfde instrumenten en versterkers zoals Queen die ook gebruikte.

Geniet van de grootste hits van Queen
Queen Must Go On neemt je mee terug naar de gouden jaren van rock en pop. Alle hits zoals ‘Don’t Stop Me Now’, ‘We Are The Champions’, ‘Bohemian Rhapsody’ en natuurlijk ‘The Show Must Go On’ komen voorbij, maar ook nummers uit de begintijd van de band.

De combinatie van een indrukwekkend decor, een podium vol lampen, special effects, een energieke show en alle Queen hits, maken dit tot een ware beleving.

Queen Must Go On is op zaterdag 17 september om 20.00 uur te zien buiten op het plein van Theater Concordia. Het plein is vanaf 19.30 uur open. Kaarten à € 25 zijn nog te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

Dit bericht is 810 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief