Archieven

Dit bericht is 742 keer gelezen

BERGAMBACHT- Van 1 september tot en met 15 oktober staat een deel van de etalages van de Winkelhof in Bergambacht in het teken van de kunst. Op initiatief van de Vereniging Krimpener Kunstwaard benaderden vier van haar leden winkeliersvereniging Winkelhof en vervolgens winkeliers met het idee mee te werken aan een laagdrempelige expositiemogelijkheid in het centrum van Bergambacht.

De winkeliersvereniging Winkelhof en de winkeliers stonden hiervoor open en zagen dit als een mogelijkheid het winkelen in Bergambacht aantrekkelijker te maken. Ook werden kunstenaars benaderd. De kunstenaars die meedoen zijn blij met de mogelijkheid om hun werk aan een groter publiek te laten zien.

Verschillende soorten kunst
Veertien kunstenaars van de Vereniging Krimpener Kunstwaard uit Bergambacht, Berkenwoude, Ammerstol en Stolwijk maakten een selectie uit hun werk. Er is van alles te zien zoals schilderijen, keramiek en sieraden.

Informatie over de kunstenaar en de discipline waarin hij of zij werkt vindt u op een kaartje bij de geëxposeerde werken. Daarnaast vindt u informatie over kunstenaars en hun werk op de site www.kunstwaard.nl Op deze site is ook de folder van de kunstroute te vinden, maar kan ook gratis worden afgehaald bij de deelnemende winkels.

Dit bericht is 742 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief