Archieven

Dit bericht is 904 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Bij wielerclub Excelsior in Gouda ondertekende Rabobank Hollandse IJssel vrijdag een contract met vier verenigingen die bij de bank een ‘één op één ondersteuningstraject’ doorlopen. Het gaat om GRTC-Excelsior, Gouda’s Harmonie De Pionier, Jeu de Boulesvereniging Nederlek en Talent Cycling.

Rabobank biedt in het gebied rondom de Hollandse IJssel een vernieuwde ondersteuning voor verenigingen en stichtingen. Gedurende één of twee jaar ontvangt de vereniging op maat individuele begeleiding van een trajectbegeleider vanuit sportkoepel NOC*NSF.

De vereniging gaat aan de slag met een zelf ingediend vraagstuk. Deze vraag is gericht op zelfredzaamheid of de maatschappelijke rol van de vereniging. te denk valt bijvoorbeeld aan onderwerpen als vrijwilligersbeleid, ledenbinding, strategisch beleid, binden nieuwe doelgroepen, verduurzamen van de accommodatie of gezondheid.

Directeur Coöperatieve Rabobank Judith Cok en Adviseur Marktbewerking, Communicatie en Coöperatie Monique Overes ondertekenden vrijdag namens Rabobank Hollandse IJssel het contract. De vier verenigingen doorlopen allemaal een eigen traject op basis van verschillende hulpvragen. “Rabobank is als supporter van sport en cultuur er trots op om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan het behalen van mooie verenigingsdoelen voor de toekomst”, aldus Judith Cok en Monique Overes,

Dit bericht is 904 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief