Archieven

Dit bericht is 1152 keer gelezen

Bas Rechtuyt

Bas Rechtuyt

SCHOONHOVEN – Supermarkt ‘Plus Rechtuyt’ is doorgedrongen in de top tien van de wedstrijd ‘De beste Plus van Nederland’. De komende weken worden spannend, want dan volgen onverwachte bezoeken en zal een vakjury de winkel beoordelen.

“Het is een interne winkelwedstrijd. We zijn inmiddels één van de tien beste supermarkten van Nederland en spelen nu de finaleronde”, vertelt een enthousiaste eigenaar Bas Rechtuyt in gesprek met RTV Krimpenerwaard. “We worden beoordeeld of we het beste laten zien aan onze klanten. De verhuizing naar het nieuwe pand heeft hier zeker in meegeholpen. De uitstraling, de inrichting, we zijn een prettige moderne supermarkt.”

De komende tijd zullen onder andere ‘mystery guests’ de supermarkt bezoeken en beoordelen. “We krijgen bezoek van een vakjury van vier personen. Zij zullen de winkel van voor tot achter doorlichten en interviews afnemen met onze klanten. Daarnaast krijgen we tweemaal bezoek zonder dat wij het weten. We zijn er de komende tijd extra op gefocust, we houden onze ogen en oren open”, knipoogt een zelfverzekerde Bas. De medewerkers van de Plus staan via een oortje met elkaar in verbinding. Zodra iemand de mystery guest in de gaten heeft, dan weet elk personeelslid dit binnen enkele seconden.

De uitslag van de wedstrijd is op zaterdag 13 april. “Dan gaan we met alle personeelsleden van de tien winkels naar Utrecht voor een finalefeest. Dan wordt de winnaar bekend gemaakt. Hoofdprijs is het nummer één predicaat wat de nodige reuring zal geven. Daarnaast is er een geldbedrag te verdienen om een feest te organiseren voor het personeel. Uiteindelijk zijn het de medewerkers die het winnen van de eerste prijs mogelijk maken.”

De week was in het nieuws dat alle Plus vestigingen in Nederland een AED aan de buitenmuur gaan bevestigen. Bas Rechtuyt gaf aan dat ook de Plus in Schoonhoven meedoet. Binnen twee maanden zal dit gerealiseerd zijn. Daarmee krijgt de supermarkt een tweede exemplaar, want binnen hangt er al een AED.

Bas Rechtuyt is komende zaterdag te beluisteren tussen 12.00 en 14.00 uur op de radio bij RTV Krimpenerwaard.

Dit bericht is 1152 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief