Archieven

Dit bericht is 454 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- Op dinsdag 11 oktober 2022 organiseert het Regenboognetwerk Krimpen een uitgebreid programma ter gelegenheid van Coming Out Dag. Dat begint ’s morgens met het hijsen van de regenboogvlag bij het gemeentehuis en eindigt ’s avonds om 20.00 uur in Theater De Tuyter met een wervelende Coming Out Comedy Show.

Coming Out Dag is de dag waarop iedere lesbienne, homo, biseksueel, transgenders, interseksueel wordt aangemoedigd voor zijn zijn/haar/hun geaardheid uit te komen, uit de kast te komen ofwel hun coming out te vieren.

Het programma 
Om 09.00 uur hijsen regenboogvlag bij het gemeentehuis met aansluitend een ‘pride mars’ en een koffiebijeenkomst in Eetcafé De Crimpenaar. “Iedereen is uitgenodigd om met regenboogvlaggen en spandoeken bij het gemeentehuis aanwezig te zijn”, laat Kees van den Brink, voorzitter Regenboog netwerk Krimpen aan den IJssel weten.

Van 13.00 tot 15.00 uur zijn vertegenwoordigers van het regenboognetwerk op de winkelcentra Crimpenhof, de Korf en de Olm om symbolisch coming out dag te vieren door aan het publiek bloembollen aan te bieden.

Theater de Tuyter
Om 20.00 uur vindt in Theater De Tuyter een spectaculaire comedy-avond plaats, het Coming Out Comedy Café. 5 comedians met een bijzondere kijk op LHBTI+ zorgen voor hilarisch theater. Kaarten voor deze voorstelling kosten 2,50 euro inclusief één consumptie voorafgaand aan de voorstelling. Kaarten reserveren kan via www.uitagendakrimpen.nl.

Het Regenboognetwerk Krimpen zet zich in voor de zichtbaarheid en acceptatie van LHBTI+-personen. Wij willen ervoor zorgen dat elke LHBTI’er zichzelf kan zijn en zich veilig en thuis voelt in Krimpen aan den IJssel. “We roepen alle inwoners van Krimpen op om op deze dag hun steun te betuigen aan de LHBTI-gemeenschap en aan de activiteiten deel te nemen”, aldus Van den Brink.

 

Dit bericht is 454 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief