Archieven

Dit bericht is 711 keer gelezen

HAASTRECHT- Na een lange tijd van gesloten deuren, vanwege de coronamaatregelen, zijn deze sinds 1 augustus bij Concordia weer geopend. Op donderdag 2 september is er weer een Repair café en op vrijdag 3 september staat de pubquiz op het programma in het Haastrechtse theater.

Donderdag 2 september is er weer een Repair Café in Haastrecht. Iedereen is welkom om tussen 13.30 en 16.00 uur met hun kapotte spullen naar Theater Concordia te komen, om die ter plaatse, samen met vrijwillige reparateurs weer in orde te maken.

Reparaties
De handige technische vrijwilligers van het Repair Café kunnen (kleine) reparaties uitvoeren aan verschillende defecte spullen zoals huishoudelijke apparaten, fietsen, uurwerken en meer.

Tijdens de reparatie is er tijd voor een praatje en een lekker bakje koffie. De spaarpot staat er voor een vrijwillige bijdrage. De opbrengst wordt gebruikt om reparatiematerialen te kopen.

Elke eerste donderdag
Theater Concordia organiseert elke eerste donderdag van de maand een Repair Café. Het concept Repair Café is in 2009 ontstaan in Amsterdam en is een initiatief van Martine Postma, destijds journalist en publicist.

Zij richtte in 2010 Stichting Repair Café op. Deze stichting biedt ondersteuning aan lokale groepen in de hele wereld die zelf hun eigen Repair Café willen beginnen. De stichting ondersteunt ook het Repair Café in Haastrecht.

Repair cafe Haastrecht

Historische vereniging Haastrecht
Ook de Historische Vereniging Haastrecht is aanwezig. De vereniging wil de inwoners van Haastrecht in de gelegenheid stellen om kennis te maken met de vereniging. Ter plaatse kunnen er vragen worden gesteld. Er zullen historische boeken, documenten en foto’s aanwezig zijn.

De dag erna, vrijdag 3 september, staat de bekende pubquiz op het programma. Deze keer niet meer online, maar weer ‘gewoon’ vanuit het theater.

Pubquiz
Samen strijden om smakelijke en vermakelijke beloningen tijdens deze Concordia-quizavond. Het theater is gevuld met 20 teams van max 4 deelnemers (14+). Alleen met een groepsticket kun je meedoen.

De Pubquiz begint vrijdag 3 september om 21.00 uur. Kijk voor kaarten en meer informatie op de website.

Dit bericht is 711 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief