Archieven

Dit bericht is 689 keer gelezen

restaurantactieLEKKERKERK – Vrijdagavond schoven 75 gasten aan mooi gedekte tafels aan in Amicitia. Zij hadden allemaal gereserveerd voor het speciale driegangendiner ten bate van de SamenLoop voor Hoop Krimpenerwaard.

Naast het smakelijke eten kregen zij een muzikale avond voorgeschoteld. Er waren optredens van de jazzgroep van KdO Lekkerkerk en van de zangers Hans Ardon en Daniel Lodeweges. Zij werden allen muzikaal ondersteund door dj Dirk Nomen.

Team KW Horeca en Team KdO kunnen terugkijken op een geslaagd evenement. “De sfeer was prima, de avond verliep gemoedelijk en soepel en iedereen voelde de saamhorigheid in het doel waarvoor men in Amicitia was: geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding”, vertelt Ilja Bakker, ceremoniemeester van de avond. Na het dessert vroeg zij alle aanwezige teamleden op het podium. Johnno Boom van KW Horeca maakte een voorlopige opbrengst bekend en die was al boven verwachting, maar na het tellen van alle bonnen en fooien bleek de opbrengst nog veel hoger te zijn. In totaal heeft de restaurantactie een bedrag opgeleverd van 2470,- euro. Dit geld wordt bijgeschreven op de actiepagina’s van Team KdO en Team KW Horeca.

Op 29 en 30 juni zullen beide teams samen met nog ruim veertig andere teams deelnemen aan de SamenLoop voor Hoop Krimpenerwaard ten bate van KWF Kankerbestrijding.

Dit bericht is 689 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief