Archieven

Dit bericht is 1836 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – De restaurantactie van Team Krimpenerwaard is nu al een traditie. Tijdens deze derde editie schoven maar liefst 1.100 (!) gasten aan in veertien restaurants. Het leverde Team Krimpenerwaard, en dus KWF Kankerbestrijding, circa 22.000 euro op.

“De cijfers duizelen ons”, stelt Wim Rodenburg namens het Alpe d’HuZes-team. “Bijzonder was dat restaurants uit de hele Krimpenerwaard hebben meegedaan, van Schoonhoven tot Krimpen aan den IJssel en van Haastrecht tot Bergambacht. Het is echt ongekend.”

Verrassen
Deelnemers schoven donderdagavond aan in de verschillende horecagelegenheden, waarbij ze zich à 30 euro (20 euro voor Team Krimpenerwaard) lieten verrassen met een driegangenmenu. Ieder restaurant was bezet door één of meerdere teamleden, die met hun eigen entourage een smakelijke maar vooral gezellige avond beleefden.

In sommige restaurants was er bovendien live-muziek.

“Iedereen heeft het als een topavond beleefd, waar we dankbaar op kunnen terugkijken”, besluit Wim Rodenburg. “Nu gaan we volle bak richting de volgende acties, want er staan er alweer verschillende op stapel.”

Een overzicht: 1 februari: erwtensoepactie bij vv Bergambacht; 8 februari: spinningmarathon bij Healthcenter Krimpenerwaard in Krimpen aan den IJssel; 14 februari: zwemmarathon in De Lansingh te Krimpen aan den IJssel; 15 februari: sport-, shop- en foodevenement bij Women Sports Only te Schoonhoven en 29 februari: sportmarathon bij My Healthclub in Krimpen aan den IJssel. Medio maart (precieze datum volgt nog) is er nog een spinningmarathon bij FysioFitness Kees Bakker in Bergambacht.

Voor meer informatie: www.teamkrimpenerwaard.nl en de Facebookpagina van Team Krimpenerwaard.

Dit bericht is 1836 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief