Archieven

Dit bericht is 1001 keer gelezen

LEKKERKERK – Oud-betaald voetbal trainer Rob Jacobs bereid gevonden om tot het eind van dit seizoen als hoofdtrainer van zaterdag-derdeklasser Lekkerkerk te fungeren.

De 78-jarige Rotterdammer lost in die functie René Noort af, die vanwege privéomstandigheden in de gezondheidssfeer niet in de gelegenheid is het seizoen af te maken bij Lekkerkerk. “René’s vrouw is ziek”, vertelt vv Lekkerkerk-voorzitter Frans Braal op de clubwebsite. “Hij kon daardoor niet garanderen dat hij regelmatig beschikbaar is voor onze selectie. Daar hebben we uiteraard alle begrip voor. Gelukkig hebben we in de persoon van Rob Jacobs een uitstekende vervanger gevonden. We zijn met hem een periode van drie maanden overeengekomen en daar sinds vanmiddag ook toestemming voor van de KNVB. Uiteraard blijft ook Dennis Burger dicht op de selectie staan, alleen mist hij de trainerspapieren die de bond vereist om ons eerste elftal te mogen trainen.”

Jacobs en Burger gaan de komende weken en maanden hun inzet en ervaring inzetten om Lekkerkerk in de derde klasse te houden. “Ik ben erg blij dat Rob ons wil helpen”, zegt Braal. “We hebben al jaren een vriendschap en ooit zei hij: ‘als ik eens iets voor jullie kan doen, dan mag je me bellen’. Dat heb ik gedaan. Met succes.”

Komende dinsdag zal Rob Jacobs op sportpark Tiendweg-West aanwezig zijn voor het begeleiden van de training. Volgende week zaterdag neemt hij voor het eerst plaats op de bank.

Dit bericht is 1001 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief